dilluns, 30 de setembre del 2013

França, 3r part. Chamonix-Mont-Blanc

L'entrada d'aquesta setmana tracta sobre alguns indrets de Chamonix-Mont-Blanc. La mateixa població és emblemàtica i molt estimada per a tots els amants de la muntanya, ja que si poden practicar tot tipus d'esports tan a l'hivern com a l'estiu, és la capital de l'alpinisme mundial i un dels millors llocs naturals per disfrutar de la muntanya.
Envoltada per fantàstics paratges i als peus del cim més alt dels Alps amb uns 4.810 metres d'alçada, el Mont-Blanc.

Una panoràmica de la posta de sol a Chamonix-Mont-Blanc. L'increïble roig tenyeix les muntanyes nevades en ple estiu.



La següent imatge mostra el famós telefèric de Le Brévent. Pots agafar-lo des del centre mateix de Chamonix, que et porta fins a Planpraz (1.999m) i després agafar el telefèric (el de la foto) fins a Le Brévent (2.525m) o bé pujar caminar fins el mateix cim.
En aquesta imatge es veu el telefèric, darrera el telefèric vermell hi ha la muntanya de l'Aiguille du Midi (3.842m) i a la dreta de tot de la fotografia es veu l'omnipresent cim del Mont-Blanc (4.810m).



Des de Le Brévent es poden veure volar molts parapents sobre Chamonix, depèn del temps i els corrents aeris poden estar a l'aire hores i hores disfrutant d'unes fantàstiques vistes, a vol d'ocell !!



Una bona excursió per la zona és la caminada fins al Lac Blanc (2.532m). El telefèric de La Flegère et puja fins a 1.877m, des d'allà pots començar l'agradable caminada fins al llac en un parell d'hores.
L'excursió trasncòrrer entre caminets de roques, sempre amb unes molt bones vistes de la vall. La imatge mostra les muntanyes i glaciars prop del Mont-Blanc reflexades a la'igua del llac en forma de mirall.




I per acabar l'entrada us mostraré una imatge feta des de l'Aiguille du Midi (3.842m). Aquesta imatge per a mi és una mica més especial que les altres, ja que no havia estat mai a quasi 4.000 metres i no havia viscut les conseqüències físiques i atmosfèriques en aquestes altituds.
La fotografia mostra a 2 alpinistes descendent des de l'Aiguille du Midi per una cresta de neu per a realitzar alguna travessa prop d'allà. Darrera dels dos protagonistes s'imposa l'Aiguille du Plan (crec que és aquesta...no recordo amb exactitut quina muntanya és, ja que estava completament rodejada i èbria de muntanyes i neu, jaja).



Fins la propera entrada, amb més panoràmiques i excursions !!

Bonne lumière

Per a més informació i més fotografies:
www.adrianaolsina.com
http://www.facebook.com/#!/adriana.o.mora.1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada