dilluns, 19 de novembre del 2012

Pedraforca a la tardor

Després d'unes setmanetes sense publicar res... aquí us porto 4 fotografies de la tardor al Pedraforca (sembla que no se m'escapa cap paisatge català en plena tardor ;) ... Montseny, Pedraforca, quin serà el següent?).

La primera fotografia està feta des de la carretera que va de Guardiola a Saldes, en una d'aquelles meravelloses corbes. Si heu anat algun cop per aquesta zona sabreu que en un moment donat el Pedraforca apareix davant dels vostres ulls durant uns segons abans de que aparegui una altra corba al camí. És interessant quants triangles compositius conté aquesta imatge, sabrieu veurel's?La següent imatge em resulta molt divertida: les fulles taronges i la llum blanca juguen dins l'enquadre de la fotografia.
Fins i tot sembla que es toquin i vulguin abraçar-se o potser és la meva manera de somiar amb els colors de la naturalesa...


I per acabar us deixo 2 imatges ben grogues:
En la primera foto vaig jugar a fet i amagar amb l'arbre groc, ben bé s'amagava de la meva mirada, però les fulles d'or el delataven!!
En la segona foto senzillament vaig volguer captar la força de les branques d'aquests dos arbres i de les seves fulles grogues.


Espero que us hagin agradat les fotos d'aquesta entrada.
Us animo a que us fixeu amb la 1r i 2n foto, em sabrieu dir quants triangles compositius hi veieu?
Deixeu un comentari a l'entrada del blog i a veure si l'encerteu ;)

Fins la propera entrada.
Bones fotos i bona llum !!!

Més fotos a:
www.adrianaolsina.com

http://www.facebook.com/#!/adriana.o.mora.1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada