dimarts, 4 de setembre de 2012

Nova firma i noves muntanyes


Tornada de vacances amb moltes notícies i amb molta fotografia !!!
Nova firma i marca d'aigua, Adriana Olsina Photography renova el seu aspecte (acompanyada d'una espiral). Identitat i disseny.

La primera fotografia que us mostro és l'Estany de Mar (2.429 m), prop del Parc Nacional d'Aigüestortes. Una panòràmica del llac realitzada amb 20 fotografies. Les seves aigües cristalines fan honor al seu nom.
  


La següent fotografia està realitzada al Parque Nacional de Ordesa y El Monte Perdido, el Pico Descargador (2.627 m). Aquesta foto està realitzada pensant amb una de les regles bàsiques de composició: la regla dels terços i els punts forts. Fixeu-vos com el pic (part superior) i les pedres (part inferior) compensen molt bé els espais i punts de l'enquadre de la fotografia, un exemple de les moltes maneres d'ordenar els elements que volem fotografiar.


La següent fotografia està realitzada prop del Refugi de Restanca, al Parc Nacional d'Aigüestortes.
Podeu observar que aquesta imatge també utilitza recursos compositius similars a l'anterior fotografia. Us heu donat compte?¿I per acabar us deixo amb una fotografia feta a Sant Joan de Toran, la Vall d'Aran. El color rosa-lilós de les flors d'aquesta planta em va enamorar, es fon en l'ambient, un perfum capturat en imatge.

Espero que hagueu pogut disfrutar i aprendre de les fotos que us he ensenyat en aquesta entrada.
No us perdeu la següent publicació al blog, vindrà amb més notícies i més consells...
Bona tornada de vacances i bones fotos ;)
Més fotos a: