dijous, 26 de juliol de 2012

Jugant en la nit

En aquesta entrada al blog us mostro unes fotografies realitzades en plena nit, perquè pogueu experimentar i jugar en les nits d'estiu.
Diferents maneres de fer fotografies nocturnes, treballant sempre amb poca llum.
Aquestes fotos estan realitzades amb temps d'exposició llargs, perquè el sensor de la càmera pugui captar la poca llum que hi havia en l'escena.

La següent foto està feta al Parc Natural de Cadí-Moixeró. Aquest tipus de fotografia normalment es realitzaria amb el suport d'un trípode, però a falta d'ell vaig ajudar-me del capó del cotxe.Mentre realitzava unes fotografies nocturnes prop d'un poble del Cadí va aparèixer darrera meu aquest cavall, quina sorpresa i quin ensurt !! Es va apropar poc a poc cap a mi i mentre m'observava encuriosit vaig aprofitar per disparar la càmera i aconseguir aquesta imatge.


Per acabar us deixo una foto molt diferent de les anteriors.
Una fotografia nocturna de les llums de la ciutat, amb un petit moviment sobre la càmera es produeixen aquets feixos de llum. Com un quadre abstracte!!Espero que les fotos us hagin servit per tenir ganes de provar la fotografia nocturna i les llargues exposicions.
Foscor, llums i colors !!!

Ara toca jugar, us animeu???!!!

Més fotos a:
www.adrianaolsina.com