dimarts, 23 de novembre del 2021

Contra tot pronòstic

Després de 5 anys sense escriure al blog, hi torno de nou.
Ho faig ben conscient que a finals de l'any 2021 no està "de moda" escriure un blog. Ara el que toca és tenir Instagram, un canal de Youtube,  Twitter i Linkedin com a mínim (i segur que em deixo uns quants que desconec).

CONTRA TOT PRONÒSTIC tornaré a escriure entrades que avui en dia les persones modernes ja no llegiran, perquè no tenen prou temps, perquè un blog no és visible a la xarxa o perquè senzillament no és prou interessant per un públic consumidor de coses que poden fer créixer els seus egos... Perquè no parlaré de màquines de fotos ni de tipus d'edició per aconseguir imatges amb molts likes, ni explicaré lo xupi-guai que és fer una foto, ni lo increïble que és ser fotògrafa, perquè moltes vegades no ho és (i això no queda bé dir-ho a les xarxes).

Torno a escriure perquè em ve de gust. 

Una vegada amb un company de feina parlàvem de quines imatges sabíem que aconseguirien més likes, i quines no. I el més curiós de tot és que les imatges que normalment m'agraden més no sempre són les que tenen més vots de l'estimat públic, sinó les que m'atrapen al moment de fer-les.

Avui, a part de reivindicar l'exercici d'escriure per plaer, us compartiré una de les imatges que em va atrapar al moment de fer-la.
Avui, reivindico el plaer d'escriure per escriure, per mi i per compartir.
Avui, reivindico el plaer d'ensenyar fotos que per a mi són significatives, independentment de si rebran elogis o no.

Ho reivindico, contra tot pronòstic.




Bona sort i bona llum.

4 comentaris:

  1. Me alegra leerte, Adriana. Bienvenida de nuevo. Desde aquel curso en la IEFC ya ha llovido y han pasado cosas... Yo ahora estoy viviendo en Guadalajara, hear en la AFGU y dentro de un mes comienzo un nuevo proyecto de vida. Que nos vaya bonito!!! ;-). Quizás algún día siga tus pasos porque también tengo mi blog algo olvidado, pero por ahora te dejo mi Insta: @jlranzyubero. Un abrazo!!!

    ResponElimina
  2. Hola José Luís, gracias por tu comentario !!
    Me alegra saber que sigues con la fotografía :-) Disfrutar de nuevos proyectos también nos enriquece la mirada. Mucha suerte con todo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Impressionant!la veritat eske t atrapa bastant, enerabona Adriana!
      El tema de les excursions, pues no o e vist on o tens, kuan en preparis alguna avisa'm ke m apunto.
      Molt bé el taller, vai disfruta molt, vai mirar la de blow-up, no vai entendre res, nose si ia es tractava d això?🙃😉

      Elimina
    2. Hola !!! Sí vols escriure al correu privat i t'ajudo a trobar el que busques :-)

      Elimina