dijous, 11 d’abril del 2013

"La meva primera Pin-Hole,...Digital!!!"

L'entrada d'aquesta setmana la dedico a l'ensenyament, concretament als alumnes del darrer curs d'aquest trimestre (gener-març).

Abans de les festes de Setmana Santa vaig tenir la última classe pràctica (dins el curs de Jocs Fotogràfics a la Casa de Cultura de Sant Cugat) amb un grup d'alumnes genials, ja que tots veien amb molta il·lusió per aprendre i divertir-se amb la fotografia en el curs. La darrera classe es tractava de fer de la seva càmera digital una pin-hole digital !! Vàrem treure l'objectiu de cada càmera i vem construir un estenop que s'ajustés al buit que l'objectiu havia deixat en el cos de la càmera de fotos.
Els primers resultats van ser una gran sorpresa pels alumnes i a mesura que anaven descobrint la tècnica i els enquadres que funcionaven millor van acabar sortint imatges increïbles. 

A continuació us mostro unes imatges realitzades davant del monestir de Sant Cugat per l'alumne Toni Solé.




I aprofitant l'entrada us deixo un llistat de cursos i centres on estic impartint diferents tallers de fotografia durant aquest trimestre (abril-juny). Per més informació podeu consultar-me personalment via facebook i/o mail, o bé podeu entrar a les pàgines web de cada centre.
Ens veiem la setmana que ve amb més fotografies.

Bona sort i bona llum :)


Per a més informació i més fotografies:

www.adrianaolsina.com
http://www.facebook.com/#!/adriana.o.mora.1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada