dijous, 12 de setembre del 2013

França, 1r Part. Lac de Gaube

Després d'uns dies de vacances tornem al treball. I per recordar i compartir els bons moments realitzaré una sèrie d'entrades al blog sobre diferents indrets on he estat aquest estiu a França.

França, 1r part: Lac de Gaube
La primera entrada tracta sobre un lloc molt concret, el Lac de Gaube (1.725m) i el seu entorn.
Aquest llac francés està a situat a Le Pont d'Espagne, molt a prop del poble de Cauterets als Hautes Pyrénees (Sud de França). Gaube en l'idioma gascó significa "llac" per tant la traducció més exacta seria: Llac Llac.

En aquesta fotografia es pot veure el conjunt de muntanyes que envolten el llac. Al fons de la imatge es troba el cim Le Vignemale (3.298m), un dels punts fronterers entre els Pirineus francesos i els espanyols (Ordesa).



La següent imatge mostra una de les flors que podem trobar prop del llac. Una foto que exemplifica perfectament la poca profunditat de camp entre les dues plantes. El resultat és una primera flor amb detalls completament nítids i una segona planta amb flors desenfocada, creant així un espai difuminat de colors com a segon terme. 





I per acabar, un bokeh dels reflexes de llum sobre el llac de Gaube. Com vaig pensar al moment de fer-la: "Une image de pur plaisir"






Espero que hagueu tingut unes bones vacances i hagueu pogut disfrutar de la llum d'estiu.
No us perdeu la propera entrada, us ensenyaré algunes imatges del que en diuen "el desert blau".

Bon retour au travail et bonne lumière.

Per a més informació i més fotografies:
www.adrianaolsina.com
http://www.facebook.com/#!/adriana.o.mora.1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada