dijous, 18 d’abril del 2013

Amics dels Animals de la Noguera

Fa unes setmanes vaig fer una visita a la protectora d'animals d'Artesa de Segre "Amics dels Animals de la Noguera", un refugi on conviuen al voltant de 270 gossos i 60 gats. Aquesta associació sense ànim de lucre està formada per un grup de voluntaris que estimen els animals, els reben en acollida i busquen una segona família que els adopti o els apadrini.

"Amics dels Animals de la Noguera" es financien gràcies a les quotes dels socis i les donacions de particulars i empreses.
Ademés de tenir cura dels animals també fomenten un respecte envers els animals denunciant l'abandonament i el maltractament.

Si voleu posar-vos en contacte podeu fer-ho a través del seu facebook: http://www.facebook.com/pages/Amics-dels-Animals-de-la-Noguera/151658354994621 O visitar la seva web: http://www.amicsdelsanimalsdelanoguera.com/portal/



L'Aina i l'Orlando esperen a que els treguin a passejar i que juguin amb ells una estona.



Després de jugar una estona la Lola descansa i vigila que no li prenguin la pilota.


El Rayo és un podenc una mica espantadís però molt carinyós.


Si teniu o heu tingut un animal a casa vostra ja sabeu com ens els podem arribar a estimar!! Aquests gossos no han tingut tanta sort com els nostres, esperen rebre afecte i amor.
Si coneixes algú que vulgui tenir un gos avisa'l de que hi ha molts que estan esperant en gosseres, protectores i associacions d'animals, que no en compri un, sinó que l'adopti.

I si ja tens gos però et preocupes pels animals també pots ajudar-los: amb alguna aportació econòmica, col·laborant amb diferents tasques de l'associació, pots treure a passejar un gos, etc.


Per a més informació i més fotografies:
www.adrianaolsina.com
http://www.facebook.com/#!/adriana.o.mora.1

1 comentari:

  1. Quines fotos més maques!!! han quedat "estupendos"!!!auests noguerencs!!!!

    ResponElimina